BMW delovi | Prodaja auto delova | Srbija | Beograd

BMW VOZILA

BMW DELOVI

WIX FILTERI
DELOVI ZA PRVU UGRADNJU
BMW delovi | BMW-delovi.com je veb sajt firme Auto Line plus (Severni bulevar 5v, Beograd, Srbija). Firma Auto Line plus d.o.o. posluje više od 14 godina na tržištu Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu koji je
 
 
firma razvila sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom poverenju i stručnosti, firma Auto Line plus je postala pouzdan partner u obezbeđenju rezervnih auto-delova mnogim prodavcima širom Srbije.  
  
Prodajni objekat firme, BMW Line (Sarajevska 44, Beograd) snabdeven je sa originalnim delovima za BMW vozila, ali i sa delovima za prvu ugradnju (OE - Original Equipment) koji su visokog kvaliteta.
  
U našoj prodavnici BMW delova možete kupiti delove za sledeće tipove BMW vozila:


 
WIX filteri
Prodaja WIX filtera: kabinski filter, filter automatskog menjača, filter polena, filter vazduha, filter goriva (filter zabenzin), filter nafte, filter za
Auto Line plus preporučuje rezervne delove visokog kvaliteta (delovi za prvu ugradnju) od poznatih evropskih proizvođača: Febi-Bilstein, Mahle, Elring, Sachs, Ate, Bremi, FTE-FAG, Wahler, Bosch, Gates i i dr). Za manje zahtevne kupce Auto Line plus nudi dosta jeftinih delova za Opel i druge marke vozila, koji se uvoze iz Azije i na koje firma daje garanciju.
plin i dr.
U prodavnici Auto Line plus možete kupiti WIX filtere koje proizvodi poznati američka kompanija AFFINIA.

WIX filteri detaljno »
 
Ukoliko tražite rezervni deo za određeni tip BMW vozila, molimo vas kliknite na ovaj link:
BMW delovi - pretraga »
Copyright © 2010 BMW-Delovi.com | BMW delovi